itulau_fanua

O le a le mea o lo'o aofia i le King pine kit

O le 'au'au fa'auli o se tasi lea o vaega autu i luga o le au fa'auli o se ta'avale.O le galuega a le foeuli o le tatalia le uta i luma o le taavale, lagolago ma ave uili pito i luma e taamilo faataamilo i le kingpin e uli ai le taavale.I le tulaga o lo'o ta'avale ai se ta'avale, o lo'o i ai le tele o a'afiaga, o lea e mana'omia ai le maualuga o le malosi.I le taimi lava e tasi, o le faʻatonuga o se vaega taua o le saogalemu i luga o le taʻavale, ma i le avea ai ma le faʻatonuina o le faʻaogaina o le faʻaogaina, o le tulaga saogalemu o le foeuli e faʻaalia e ia lava.
I totonu o le pusa lipea mo le taʻavale taʻavale, mea faʻaoga e pei o kingpins, bushings, ma bearings o loʻo aofia ai, lea e aʻafia ai le ola tautua o le oloa.I le faʻaopoopoga i meafaitino, o le kilia fetaui i le va o vaega eseese o se mea taua tele e fesoʻotaʻi ma le lelei o oloa.O pa'u, kingpins, ma bearings o lo'o i ai fa'ataga galuega sese i le taimi e tu'uina atu ai, fa'atasi ai ma fa'aletonu pito i luga ma lalo e masani lava ile va ole 0.17-0.25dmm.Ina ia fa'asa'o ia mea sese i galuega, o seti ta'itasi o pusa fa'alelei e fa'atau atu e le BRK brand ua toe fuaina ma toe fa'aluaina.A maeʻa ona sui le kingpin sili atu i le faalua, o le a faʻatupulaʻia teisi le lautele o nisi axles pito i luma.tala fou

O le a le mea e tatau ona ou gauai i ai pe a faʻatau le king pine kit
1. Siaki pe ua mae'a le fa'ailoga fa'ailoga.O le afifiina i fafo o oloa moni e lelei le lelei, faʻatasi ai ma le tusilima manino i luga o le pusa afifi ma lanu susulu o loʻo lolomi.O le pusa afifi ma le ato e tatau ona makaina i le igoa o le oloa, faʻamatalaga, faʻataʻitaʻiga, aofaʻi, faʻailoga faʻamaufaʻailoga, igoa fale gaosimea, tuatusi, ma le numera o le telefoni.O nisi tagata gaosi oloa latou te fa'ailogaina a latou lava fa'ailoga i luga o mea fa'aoga, ma e tatau ona fa'ailoa ma le fa'aeteete pe a fa'atau ina ia puipuia ai le fa'atauina o mea fa'afoliga ma mea leaga.
2. Siaki fua fa'atusa mo fa'aletonu.O nisi vaega e faigofie ona faʻaleagaina ona o le le lelei o le gaosiga, felauaiga, ma le teuina.A'o su'esu'eina, e mafai ona e ta'avale vaega o 'a'ai fa'ata'amilo i le ipu tioata e va'ai pe o lo'o i ai le mama i le so'oga i le va o vaega ma le ipu tioata e iloa ai pe o lo'o punou.
3. Siaki pe lamolemole le vaega soofaatasi.I le taimi o le tagofiaina ma le teuina o vaega faʻaalu, ona o le tetete ma patupatu, burrs, indentations, faaleagaina, poʻo taʻe masani e tupu i vaega soofaatasi, e aafia ai le faʻaogaina o vaega.Fa'alogo lelei ile asiasiga pe a fa'atau.
4. Siaki luga o vaega mo le ele.O le pito i luga o vaega faʻapitoa faʻapitoa e iai uma se tikeri o le saʻo ma se faʻaiʻuga iila.O le sili atu ona taua o vaega faʻapitoa, o le maualuga o le saʻo, o le faʻamalosi o le afifiina mo le puipuia o le ele ma le puipuia o le pala.E tatau ona gauai atu i le asiasiga pe a fa'atau.Afai e maua ni mea ele, ma'i palapala, ta'e, leiloa o le elasticity o vaega pa'u, po'o laina mea faigaluega iloagofie i luga o le api talaaga, e tatau ona sui.
5. Siaki pe o lo'o sa'o lelei le vaega puipui.O le tele o vaega o lo'o fa'apipi'iina falegaosimea i se fa'amalumaluga.Afai e te iloa ua leaga le lima faʻamaufaʻailoga, ua leiloa le pepa afifi, poʻo le suauʻu puipuia ele poʻo le paraffin wax ua leiloa i le taimi o le faʻatau, e tatau ona e toe faʻafoʻi ma sui.


Taimi meli: Mati-17-2023