itulau_fanua

Mana'oga fa'apitoa mo piston

1. E tatau ona lava le malosi, malo, laʻititi laʻititi, ma le mamafa mama e faʻamautinoa ai le malosi ole malosi.
2. Lelei lelei le faʻafefeteina, maualuga le vevela, maualuga le mamafa, faʻafefeteina, lava le malosi o le vevela, ma le faʻamafanafanaga laiti.
3. E tatau ona i ai se vaega itiiti o fete'ena'iga i le va o le piston ma le puipui o le piston.
4. Pe a suia le vevela, e tatau ona laʻititi le lapopoa ma foliga, ma e tatau ona tausia le laʻititi laʻititi i le va o le puipui o le paʻu ma le paʻu.
5. Faʻatasi maualalo o le faʻalauteleina o le vevela, laʻititi laʻititi o le kalave, faʻaitiitiga lelei o le ofuina ma le malosi vevela.tala fou

Matafaioi a le piston
Faʻatasi ai ma le faʻateleina o manaʻoga mo le malosi, tamaoaiga, puipuiga o le siosiomaga, ma le faʻamaoni o le afi i totonu o le taavale atoa, o le piston ua atiaʻe e avea ma oloa faʻatekonolosi e faʻaogaina ai le tele o tekonolosi fou e pei o le mama ma le malosi o mea fou, faʻapitoa. -shaped surfaces composite cylindrical, ma pu pine pine faʻapitoa, e faʻamautinoa ai le vevela, faʻaofuofu teteʻe, taʻiala mautu, ma le faʻamaufaʻailoga lelei o le piston, faʻaitiitia le gau o galuega feteʻenaʻi o le afi, ma faʻaitiitia le faʻaaogaina o le suauʻu Pisa ma faʻavevela.
Ina ia faʻamalieina manaʻoga o loʻo i luga, o le liʻo pito i fafo o le piston e masani lava ona mamanuina e pei o se liʻo fafo faʻapitoa (convex to elliptical), o lona uiga, o le koluse faʻasaga i le piston axis o se ellipse poʻo se ellipse ua suia, ma o le ovality e suia i luga o le itu axis e tusa ai ma se tulafono patino (e pei ona faʻaalia i le Ata 1), faʻatasi ai ma le saʻo o le ovality o le 0.005mm;O le pito i fafo o le piston longitudinal section o se faʻaoga fetaui o se galuega maualuga maualuga, faʻatasi ai ma le saʻo o le 0.005 i le 0.01 mm;Ina ia faʻaleleia le gafatia o le piston ma faʻateleina le malosi o le afi, o le pu o le piston maualuga o le uta e masani lava ona mamanuina e pei o se micro microcone type poʻo se faʻalavelave masani o le faʻaogaina o luga (puʻu pine faʻapitoa), faʻatasi ai ma se sa'o lelei o le pu o pine ole IT4 ma le sa'o o le kosi ole 0.003mm.
Piston, e pei o se vaega autu taʻavale, ei ai uiga faʻatekonolosi malosi i masini.I totonu o le fale gaosi piston fale gaosi oloa, machining laina gaosiga e masani ona aofia ai mea lautele-faamoemoega masini masini ma meafaigaluega faʻapitoa e tuʻufaʻatasia uiga o tekinolosi piston.
O le mea lea, o meafaigaluega faʻapitoa ua avea ma meafaigaluega autu mo masini piston, ma o lona gaioiga ma le saʻo o le a aʻafia tonu ai faʻailoga lelei o uiga autu o le oloa mulimuli.


Taimi meli: Mati-17-2023